PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Maak het jezelf makkelijker! Makkelijker thuis, op het werk, in je relatie met klanten, met je team. Maak het jezelf makkelijker! Maar om het jezelf makkelijker te maken, moet je wel eerst even stil staan bij..jezelf! En dat is soms juist niet zo makkelijk. Maar wel erg leerzaam, leuk en effectief. 

Met welk doel je jouw persoonlijke ontwikkeling wilt starten weten wij niet. Wel zien wij in onze trainingen dat mensen ontzettend veel van zichzelf moeten en ook wel streng zijn voor zichzelf. Dat staat groei in de weg. Gras gaat ook niet harder groeien als je eraan trekt, toch?

"Waarom binnen je comfortzone blijven 
als daarbuiten veel meer te beleven valt"

Loesje Quote

 

Dus vergroot de impact op anderen, op jezelf door meer jezelf te zijn en bewust te zijn van jezelf. Als je weet waarom je op een bepaalde manier denkt en doet, dan kun je gaan spelen hiermee. En dit is ontzettend  effectief om jouw impact te vergroten. Maar dan moet je wel even stilstaan bij jezelf.

 

TEAM ONTWIKKELING

Elkaar WAARDEREN, INSPIREREN en van elkaar LEREN om het morgen beter te doen dan gisteren.

Samen kun je echt succesvol zijn. En samenwerken is essentieel voor mensen, teams en organisaties. Zeker de huidige samenleving vraagt om teams die sneller kunnen inspelen op de verandering. Of dit nu binnen een projectgroep is of een vast team wat al jaren met elkaar samenwerkt.

Maar dat is niet altijd makkelijk. Er zijn verschillende karakters, disciplines, misschien zelfs belangen. En er wordt vaak al jaren zo gewerkt. En dan is het soms best lastig. 

Neem tijd voor de samenwerking. Sta stil bij de kwaliteiten die er zijn, de kwaliteiten die nodig zijn maar nu misschien nog ontbreken. Wat kun en mag je van elkaar verwachten. Hoe kunnen we elkaar beter maken?

"Look at their eyes.
If their eyes are shining, you know you are doing it"

Benjamin Zander Quote

 

Het goed samenwerken begint met jezelf:  Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Met inzicht in jouw kwaliteiten en ontbrekende eigenschappen is het makkelijker op een goede manier met anderen samen te werken. Je weet waar je staat, wie je bent en wat je kunt toevoegen aan het geheel. Om samen de doelen te realiseren waar iedereen blij van wordt; jij, het team en natuurlijk jullie klant. En dat heeft soms aandacht nodig.

 

NU OOK VIRTUEEL MET HET TEAM MOGELIJK (NIEUW)