"Het laten zien van verschillende typen mensen op een speelse manier, geeft mij een goed inzicht en kan ik goed toepassen in de praktijk. TOP!"'

 

   "Dynamiek in het verhaal, ondersteund door muziek. Het blijft hangen en de test zorgt voor verbinding met jezelf. ENTHOUSIAST!"

 

                                              "Met muziek zeer inspirerend en herkenbaar

 

"Dank voor je mooie en enerverende presentatie gisterenavond samen met je muzikale bandleden.

Het geeft mij wederom nieuwe en weggeduwde  inzichten in hoe en waarom je goed/beter zou kunnen  kunt acteren in deze snelle veranderende wereld .

De boodschap was mooi en die het oppakt kan hier zeker zijn of haar voordeel mee doen. Dit geeft POSITIEVE ENERGIE  en plaatst de  MEDEWERKER IN ZIJN KRACHT. Ik kwam er in ieder geval fris van deze setting vandaan."

 

 

"Zeker kijken wij terug op een leuke, inspirerende en geslaagde avond.

Het was erg leuk om inzicht te krijgen in jezelf en ook te zien hoe collega's onderling elkaar zien en ervaren.

En natuurlijk mooi te zien dat we een mooie mix hebben, dat kan niet anders dan succesvol zijn en worden

Onze Quote; Music is our key to Succes"   

 

 

"Wat ben je een super inspirator en een geweldig mens. Spelenderwijs en op een inspirerende wijze heb je mij de kneepjes geleerd van NLP Practioner. Je weet waar je het over hebt.  Met tal van voorbeelden loodste je ons door de stof."

Functie:Adviseur Dagelijkse Bankzaken

 

"Ik vond het heel leerzaam door op verschillende manieren tegen dingen aan te kijken. Ook heeft het me zeker geholpen met het klantcontact. Waarom doet iemand zo? Hoe kan ik zijn "staat van zijn" veranderen."

Functie: Adviseur Dagelijkse Bankzaken

 

"Het was een geweldige en energieke reis met Marco Manders als inspirerende en enthousiaste reisleider. Marco is deskundig, zorgt voor verbinding en een perfecte begeleiding van het ' proces'. De NLP bijeenkomsten zijn niet zweverig, vooral praktisch en 'we doen het samen'. En uiteraard is veel plezier."

Functie: Manager Private Banking

 

'Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het geeft je echt een stukje inzicht in jezelf en hoe ik reageer naar anderen toe.
Maar ook leer je anderen beter te begrijpen en meer te waarderen, door het toepassen van de verschillende vaardigheden die je leert bij NLP"

Functie: Eventmanager

Reactie plaatsen

Reacties

Harald Hoeve
2 jaar geleden

Praktisch en pragmatisch. Marco weet de theorie vanuit NLP, het oefenen met de materie én het daadwerkelijk ervaren naadloos met elkaar te combineren. Hij is open, vriendelijk en verbindend en creëert op die manier een veilige leer- en probeer-omgeving. Het kan niet anders dan dat elke deelnemer iets meeneemt uit deze training, klein of gfroot, maar altijd waardevol.

Anita Fitzgerald
2 jaar geleden

Marco heeft een enthousiaste en pragmatische insteek die zeer inspirerend is. Door deze reis te beleven heeft het mij inzichten gebracht die geholpen hebben bij het maken van keuzes.

Rik Wit
2 jaar geleden

Fantastisch !!!!
Dat ik een NLP-training wilde gaan volgen stond al vast, maar waar was de vraag. Ik vader van 4 en een verantwoordelijke baan zocht een cursus die door de weeks plaatsvond en met een pragmatische insteek en hier was Manders denken bijna de enige in.
Het eerste contact was overweldigend enthousiast en ik heb zeker een uur met Marco aan de telefoon gezeten. Waarbij ik in een warm bad gleed en met volle overtuiging van start wilde gaan met de Cursus "NLP Business Practioner".

De corona maakte dat de begindatum wat werd verschoven, maar hierdoor had Marco als extra'tje een mooie online introductie georganiseerd voor het opstellen van je persoonlijk kompas.

Toen we uiteindelijk live elkaar konden ontmoeten hebben hebben in een intieme setting meegenomen in de wereld van NLP. Marco weet je veiligheid te bieden om jezelf open te stellen en het als groep te ondergaan. Zijn feeling met de praktijk maakt ook dat je NLP overal en ieder moment kan toepassen en
staat hij ieder moment voor je klaar om je aan de hand te nemen naar een nieuwe realiteit.

Mijn examen moet nog plaatsvinden, maar ik ga zeker verder met de de masterclass.

Erik de Lange
2 jaar geleden

Marco is verbindend; creeert snel een veilige omgeving en brengt de inhoud luchtig, met humor en heel praktisch. Je kunt er gelijk wat mee. Marco komt uit de praktijk en dat merk je: zijn voorbeelden zijn aansprekend en to the point.
Als laatste combineert Marco NLP met filosofieen als Lean en Agile, ook dat is zeer helpend en op zijn plaats.
Kortom: aanrader!!!

Bianca van der Velde
2 jaar geleden

Marco verzorgde diverse trainingen voor ons team en met zijn enthousiasme, kennis en ervaring bracht hij het team snel op koers. Dit inspireerde mij om de training NLP Business Practioner te volgen. Wat een gave reis! Het leerde mij om gedrag beter te begrijpen en het vulde mijn rugzak met tools om mijn doelen te bereiken. De vele praktijkvoorbeelden en diverse werkvormen (met muzikale noot), zorgden ervoor dat stof goed beklijft. Direct toepasbaar in je werk- of privésituatie. Ik gun iedereen een training NLP van Marco. Dank je wel!

Ilse Heinsman
2 jaar geleden

Wat een geweldige training, NLP. De energie en passie die trainer Marco Manders overbrengt gedurende deze cursus is inspirerend, verhelderend en aanstekelijk. Qua inhoud een hele gave training om met jezelf of met je team(s) aan de slag te kunnen gaan en gedrag beter te kunnen analyseren en begrijpen. Voor mij persoonlijk is het een fantastische reis geweest met veel bijzondere ervaringen en heb ik opgeslagen ervaringen uit het verleden een ander perspectief kunnen geven. Deze NLP cursus gaat zeker vervolgd worden met een Master. Thnx Marco!