"Het laten zien van verschillende typen mensen op een speelse manier, geeft mij een goed inzicht en kan ik goed toepassen in de praktijk. TOP!"'

 

   "Dynamiek in het verhaal, ondersteund door muziek. Het blijft hangen en de test zorgt voor verbinding met jezelf. ENTHOUSIAST!"

 

                                              "Met muziek zeer inspirerend en herkenbaar

 

"Dank voor je mooie en enerverende presentatie gisterenavond samen met je muzikale bandleden.

Het geeft mij wederom nieuwe en weggeduwde  inzichten in hoe en waarom je goed/beter zou kunnen  kunt acteren in deze snelle veranderende wereld .

De boodschap was mooi en die het oppakt kan hier zeker zijn of haar voordeel mee doen. Dit geeft POSITIEVE ENERGIE  en plaatst de  MEDEWERKER IN ZIJN KRACHT. Ik kwam er in ieder geval fris van deze setting vandaan."

 

 

"Zeker kijken wij terug op een leuke, inspirerende en geslaagde avond.

Het was erg leuk om inzicht te krijgen in jezelf en ook te zien hoe collega's onderling elkaar zien en ervaren.

En natuurlijk mooi te zien dat we een mooie mix hebben, dat kan niet anders dan succesvol zijn en worden

Onze Quote; Music is our key to Succes"   

 

 

"Wat ben je een super inspirator en een geweldig mens. Spelenderwijs en op een inspirerende wijze heb je mij de kneepjes geleerd van NLP Practioner. Je weet waar je het over hebt.  Met tal van voorbeelden loodste je ons door de stof."

Functie:Adviseur Dagelijkse Bankzaken

 

"Ik vond het heel leerzaam door op verschillende manieren tegen dingen aan te kijken. Ook heeft het me zeker geholpen met het klantcontact. Waarom doet iemand zo? Hoe kan ik zijn "staat van zijn" veranderen."

Functie: Adviseur Dagelijkse Bankzaken

 

"Het was een geweldige en energieke reis met Marco Manders als inspirerende en enthousiaste reisleider. Marco is deskundig, zorgt voor verbinding en een perfecte begeleiding van het ' proces'. De NLP bijeenkomsten zijn niet zweverig, vooral praktisch en 'we doen het samen'. En uiteraard is veel plezier."

Functie: Manager Private Banking

 

'Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het geeft je echt een stukje inzicht in jezelf en hoe ik reageer naar anderen toe.
Maar ook leer je anderen beter te begrijpen en meer te waarderen, door het toepassen van de verschillende vaardigheden die je leert bij NLP"

Functie: Eventmanager

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.