Wie zijn wij?

Het is onze missie om mensen sterker te maken op de werkvloer waardoor zij met meer plezier en resultaat

hun bijdrage leveren aan het eigen werkplezier., het team en de organisatie.  

 

 

Wat maakt ons anders?

  • Praktisch en direct toepasbaar

Wij willen alles zo makkelijk als mogelijk maken. Het moet praktisch  (je kunt er ook echt wat mee) en direct toepasbaar zijn (gelijk een verschil kunnen maken.  Dat doen we in onze trainingen maar ook in onze consultancy.

  • Trainers en consultants met ervaring op de werkvloer

Onze trainers werken zowel op de werkvloer als op de trainersvloer. Zo is er een schat aan praktijkvoorbeelden in is. En kun jij leren van deze voorbeelden wat wel en/of niet te doen. 

  • Persoonlijk en betrokken

Ook na de training houd je contact met ons. Loop je ergens tegenaan of wil je even sparren?  Je hebt ons in jouw mobiel staan. App of bel ons. Natuurlijk zonder kosten. 

  • Mindset

Jij bent jouw belangrijkste gereedschap. En jouw denken heeft effect op wat je doet. En wat je doet bepaalt de uitkomst. Dus naast kennis en kunde heeft mindset een belangrijke rol binnen onze trainingen.  Het gaat om het totale plaatje. 

Wil je ons beter leren kennen?

Graag!  Je bent van harte welkom tijdens één van onze inspiratieavonden.  Of kom eens een kijkje nemen bij ons op het kasteel. 

 

Wil je weten hoe wij aankijken tegen een (misschien wel DE) uitdaging waar jij nu voor staat?  We komen graag langs.  Natuurlijk nemen we iets inspirerends mee en laten een advies achter.  En het is altijd interessant, leuk en nuttig om nieuwe mensen te ontmoeten, toch?