WIE DENK JE DAT JE BAND?!?

 

Gebruik de diversiteit in je team om effectiever doelen te realiseren EN leer elkaar op een leuke, ontspannen manier beter kennen

 

Enkele reacties van deelnemers:

 

"Het laten zien van verschillende typen mensen op een speelse manier, geeft mij een goed inzicht en kan ik goed toepassen in de praktijk. TOP!"'

 

   "Dynamiek in het verhaal, ondersteund door muziek. Het blijft hangen en de test zorgt voor verbinding met jezelf. ENTHOUSIAST!"

 

                                              "Met muziek zeer inspirerend en herkenbaar

 

"Dank voor je mooie en enerverende presentatie gisterenavond samen met je muzikale bandleden.

Het geeft mij wederom nieuwe en weggeduwde  inzichten in hoe en waarom je goed/beter zou kunnen  kunt acteren in deze snelle veranderende wereld .

De boodschap was mooi en die het oppakt kan hier zeker zijn of haar voordeel mee doen. Dit geeft POSITIEVE ENERGIE  en plaatst de  MEDEWERKER IN ZIJN KRACHT. Ik kwam er in ieder geval fris van deze setting vandaan."

 

 

 

"Zeker kijken wij terug op een leuke, inspirerende en geslaagde avond.

Het was erg leuk om inzicht te krijgen in jezelf en ook te zien hoe collega's onderling elkaar zien en ervaren.

En natuurlijk mooi te zien dat we een mooie mix hebben, dat kan niet anders dan succesvol zijn en worden

Onze Quote; Music is our key to Succes"   

 

De weg de je als team doorloopt van oefenruimte  naar podium

Mooie woorden van Remco Claassen. 

De Banners Wie Denk Je Dat Je Band?!?. Welke uitspraken herken jij?

Een event delen met Jos Burgers. Altijd een eer!

BEKIJK DEZE VIDEO VOOR EEN IMPRESSIE

Waarom teamontwikkeling in deze tijd?

Het realiseren van organisatiedoelstellingen, zowel profit als non-profit, worden gerealiseerd door mensen. Deze mensen werken steeds vaker samen in een tijdelijke omgeving. Op bijvoorbeeld projectbasis of gedetacheerd voor een bepaalde periode. Mensen blijven ook niet meer 25 jaar voor dezelfde baas werken en kiezen steeds vaker voor verschillende werkgevers.

Maar het is nog steeds zo dat voor het behalen van uitdagende doelen een samenwerking met anderen gewenst (noodzakelijk?) is. En daarom is aandacht voor het  team, en nog meer voor het individu in het team zo ontzettend belangrijk in deze tijd. Nog meer dan vroeger waar mensen rustig aan elkaar konden wennen in een minder dynamische omgeving.

Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid: 1) wordt gehoord  en 2) zijn/haar kwaliteit maximaal kan inzetten binnen het team waardoor er shiny eyes ontstaan binnen het team. En daarna de resultaten verbeteren natuurlijk. Maar eerst happy people --> happy customer --> happy organization

 

Waarom is een Wie denk je dat je band?!? training nu anders: Muziek is Emotie. En info blijft beter hangen op emotie dan op cognitie. 

Wat gaan we doen:

  • We brengen op een ontspannen,  interactieve manier inzicht in de kwaliteiten binnen het team. Dit doen we door gebruik te maken van de metafoor van muziekinstrumenten. Wie zijn de drummers in de groep? En klinken de bassen lekker door tijdens vergaderingen? (interactief: we gaan NIET zelf trommelen. Daar zijn andere trainingen voor)
  • We koppelen de diversiteit aan de doelen van het team. Is er voldoende slagkracht aanwezig (drummers)? Of moeten juist de gitaristen zich meer laten horen om onze doelen te bereiken? En hoe doen we dat dan?
  • We geven de 4  geheime ingrediënten om van een goed team een top team te maken. Want moet je nu vertrouwen krijgen of eerst vertrouwen geven? En waarom feedback niet altijd een cadeautje is.

 

 

Kosten:

De kosten zijn EUR 750 ex btw per dagdeel + EUR 500 ex btw voorbereidingskosten.  Kosten voor muzikant of band apart te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Opbrengst:

Wel afhankelijk van de duur van de sessie. Duidelijk dat het effect van 2 dagen groter zal zijn dan 2  uur.  

  • Een leuke, interactieve kennismaking met elkaar
  • Beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten
  • Inzicht in wat het team kan doen om verder te groeien
  • Inzicht en afspraken in welke stappen om dichter bij teamdoelen te komen
  • Concrete acties met dedicated teamleden
  • Positief effect op medewerkerswaarde, klantwaarde en omzet

 

PROGRAMMA VOOR 2 uur, 1 dagdeel, 1 dag, 2 of 3 dagen. Met band, met muzikant of zonder. Wij maken het passend!
Neem contact met ons op en Let's Rock!