NLP MASTER Practioner in 6 modules 

START: september 2022


Enkele recenties:
"Wat ben je een super inspirator en een geweldig mens. Spelenderwijs en op een inspirerende wijze heb je mij de kneepjes geleerd van NLP Practioner. Je weet waar je het over hebt. Met tal van voorbeelden loodste je ons door de stof."
Functie: Adviseur Dagelijkse Bankzaken

"Ik vond het heel leerzaam door op verschillende manieren tegen dingen aan te kijken. Ook heeft het me zeker geholpen met het klantcontact. Waarom doet iemand zo? Hoe kan ik zijn "staat van zijn" veranderen."
Functie: Adviseur Dagelijkse Bankzaken

"Het was een geweldige en energieke reis met Marco Manders als inspirerende en enthousiaste reisleider. Marco is deskundig, zorgt voor verbinding en een perfecte begeleiding van het ' proces'. De NLP bijeenkomsten zijn niet zweverig, vooral praktisch en 'we doen het samen'. En uiteraard is veel plezier."
Functie: Manager Private Banking

'Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het geeft je echt een stukje inzicht in jezelf en hoe ik reageer naar anderen toe.
Maar ook leer je anderen beter te begrijpen en meer te waarderen, door het toepassen van de verschillende vaardigheden die je leert bij NLP"
Functie: Eventmanager


Hoe doen we het?
• Kleine groepen max 8 personen in plaats van soms meer dan 20 bij andere aanbieders
• Een e-learning omgeving
• Veel ruimte om te oefenen tijdens de lessen
• Intervisie met elkaar
• Coaching op afstand tussen de modules

 

DE NLP MASTER PRACTITIONER IS HET LOGISCHE VERVOLG OP DE PRACTITIONER.


Je bent klaar met de NLP practioner en je hebt de smaak te pakken. Je bent op zoek naar verdieping. Je wilt de aangeleerde vaardigheden verder verdiepen en nog beter worden. Of je hebt de ambitie om zelf NLP trainer te worden.
Persoonlijke groei en ontwikkeling staan ook hier weer bovenaan. Vanuit de NLP practioner herken je gedrag en emoties, waarden, overtuigingen. En de kracht van effectieve communicatie. De communicatie met anderen maar ook met jezelf.
Waar een NLP Practitioner je bewust maakt van je gedachten en communicatie met anderen en je zelf, leer je in de Master Practitioner je communicatie nog scherper te maken en je zelf nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving


WAT leer ik?
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die:
• Wil doorgroeien naar gecertificeerd NLP trainer
• Effectiever in het leven wil staan
• Zich meer bewust wil worden van zijn of haar gedrag
• Beter en effectiever wil communiceren
• In een presentatie meer effect wil hebben terwijl je zelf in control ben
• Technieken wil leren waarmee je anderen kunt helpen
• Een NLP Practitioner opleiding heeft afgerond

 

 

WANNEER start de ABNLP MASTER Practioner?
De opleiding start 2 x per jaar. De dagen zijn van 09:00 tot 17:00. Totale opleiding duurt 6 dagen over een periode van 6 maanden. Zo heb je voldoende tijd om te oefenen en te experimenteren met wat je hebt geleerd.

WAT kost het?
Opleiding kost : Eur 2.400,- excl. Btw en is inclusief boeken, e-learning omgeving, certificering, een goede, uitgebreide lunch, koffie, thee, fris en tussentijdse coaching. Mogelijk te betalen vanuit jouw ontwikkelbudget.
Groep is niet groter dan maximaal 8 personen en de locatie is altijd in een inspirerende, groene omgeving.


Locatie en waarom dit belangrijk is?
De locaties zijn  altijd op een mooie, inspirerende omgeving. Zie hieronder voorbeeld.
De ABNLP MASTER Practioner is intensief. We gaan veel met elkaar aan de slag en er is ruimte voor reflectie. Dit gaat toch net iets fijner in een mooie, groene inspirerende omgeving. We combineren dit met een goede, uitgebreide lunch.

 


Certificering
Na het volgen van de NLP MASTER Practitioner opleiding krijg je het NLP MASTER Practitioner certificaat van de American Board of NLP (ABNLP).

Vervolgopleidingen
Na de NLP MASTER Practitioner kun je een vervolgopleiding doen. Zo kun je de NLP Trainers opleiding gaan doen.

Wil je contact met mij opnemen voor meer informatie